«Людина-мураха 3»: нові кадри показують костюм Канга Завойовника та крісло, що дозволяє мандрувати у часі

16 січня 2023,  09:43 | Новини фільмів

Супергеройський екшен «Людина-мураха та Оса: Квантоманія», що буде третім сольником Людини-мурахи, знову покаже подорожі у часі, проте цього разу ця небезпечна технологія опиниться в руках суперлиходія Канга Завойовника.

Ми всі пам'ятаємо, наскільки небезпечними бувають подорожі у часі, адже в блокбастері «Месники: Завершення» вони привели у майбутнє ще одного Таноса з минулого (та ще одну його армію), і тоді Месникам довелося заплатити за перемогу дуже велику ціну. А в фільмі «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» мандрувати у часі буде вже новий головний лиходій MCU Канг Завойовник (Джонатан Мейджерс).

У коміксах Канг є суперлиходієм, який родом з 31 сторіччя та з іншої Землі. Він є генієм та досвідченим бійцем, а також володіє передовими технологіями, одна з яких дозволяє Кангу мандрувати у часі. Ці подорожі він здійснює у своєму футуристичному кріслі, яке представляють новий кадр та нова промо-фотографія фільму режисера Пейтона Ріда.

Роздивившись крісло у деталях, шанувальники Marvel одразу стали жартувати у мережі про те, що у там Канга є спеціальне місце для напоїв, тримач для чашки, тож він, мабуть, мандрує у часі, сьорбаючи колу чи латте (чи інший улюблений напій).

Також кадр демонструє футуристичний зелено-синій (чи зелено-фіолетовий) костюм Канга, який не просто так може здатися вам трохи знайомим. Адже дизайнеркою костюмів кінокоміксу «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» виступає Семмі Шелдон, яка нещодавно вдягала других футуристичних героїв Marvel Вічних. І на її рахунку вже є 3 номінації на премію BAFTA.

Побачити Канга у дії ми зможемо в кінотеатрах України з 16 лютого, а поки дивіться новий дубльований трейлер фільму «Людина-мураха та Оса: Квантоманія».

928 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: