Аня Тейлор-Джой, Рейф Файнс та небезпечна вечеря у першому трейлері трилера «Меню»

3 червня 2022,  19:21 | Новини фільмів

А ви б пішли до ресторану Волдеморта? Рейф Файнс приготував для Ані Тейлор-Джой та Ніколаса Голта вечерю, яку вони навряд чи зможуть переварити, в офіційному трейлері гостросюжетного фільму «Меню».

Трилер «Меню» розповідає про молоду пару, яка вирушає на віддалений острів, щоб повечеряти в ексклюзивному ресторані, де загадковий шеф-кухар приготував розкішне меню з парочкою сюрпризів, що шокують.

Ролі молодих закоханих Марго і Тайлера виконують Аня Тейлор-ДжойХід королеви», «Варяг») та Ніколас ГолтЛюди Ікс: Перший клас», «Шалений Макс: Дорога гніву»), і трейлер показує, що поки Тайлер насолоджується дивним меню, Марго належить розкрити страшні секрети цього ресторану.

Шеф-кухаря Словіка грає знаменитий британський актор Рейф Файнс, він же лорд Волдеморт у фільмах про Гаррі Поттера та М у фільмах про Джеймса Бонда.

Режисером «Меню» виступає Марк Майлод, який працював над такими хітовими серіалами, як «Гра престолів», «Безсоромні», «Якось у казці» та «Спадкоємці».

У світовий прокат трилер «Меню», виробництвом якого займається студія Searchlight Pictures, вийде у листопаді. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися, чи вийде він у прокат в Україні.

1751 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: