Відео дня: Том Круз покатав Джеймса Кордена на двох справжніх винищувачах

25 травня 2022,  22:15 | Новини зірок

Не встиг ведучий «Дуже пізнього шоу» Джеймс Корден прийти до тями після того стрибка з парашутом, здійснити який його майже чотири роки тому примусив Том Круз, як зірка франшизи «Місія неможлива» приготував для його нервів чергове випробування.

Замість звичайного інтерв'ю у студії, як це роблять інші актори, коли рекламують свої нові фільми, Круз вирішив влаштувати Кордену пригоду, від якої захоплює дух (а також закладає вуха та підкошуються ноги).

У фільмі «Топ Ґан: Меверік» Круз втілює кращого льотчика-винищувача ВПС США з позивним Меверік, і щоб усе виглядало якомога реалістичніше, він та інші члени касту літали у справжніх винищувачах, а не в кабінах на тлі зеленого екрану.

Будучи досвідченим пілотом, Круз вирішив взяти з собою на повітряну прогулянку свого найкращого друга Кордена (або просто єдиного друга, котрий погодився на таку авантюру) спочатку на винищувачі 1940-х років, а потім і на сучасному літаку. Звичайно, що під час польотів він зробив мертву петлю, змусивши Кордена подумки скласти заповіт. Проте вражень у нього тепер на все життя.

Щоправда, навряд чи Корден ще раз візьме слухавку, якщо Круз знову зателефонує. Адже ви пам'ятаєте, що він збирається в майбутньому зняти фільм у відкритому космосі? Корден, мабуть, теж про це пам'ятає, тому й повідомив, що покине шоу у 2023 році.

В український прокат екшен «Топ Ґан: Меверік» вийде 2 червня.

А поки дивіться те саме відео (див. нижче), де Том Круз змушує Джеймса Кордена стрибнути з парашутом. Дуже сподіваємось, що Круз ще застане Кордена у цьому шоу під час промо-туру фільму «Місія неможлива 7» наступного року...

1525 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: