«Паперовий будинок: Корея»: трейлер, постер та дата прем'єри нового серіалу від Netflix

21 травня 2022,  20:24 | Новини серіалів

Відмінна новина для всіх шанувальників хітового іспанського серіалу «Паперовий будинок», який завершився минулого року! Вже цього літа платформа Netflix подарує нас його спін-оффом «Паперовий будинок: Корея».

Події серіалу «Паперовий будинок: Корея» («Money Heist: Korea - Joint Economic Area») розвиватимуться в майбутньому, коли після закінчення війни Корея та Північна Корея вирішують створити спільну торгову зону. Ось його офіційний синопсис:

Загадковий Професор збирає групу досвідчених злодіїв з півночі та півдня, щоб вкрасти нещодавно створену валюту Кореї, яка об'єднується.

Як і в оригінальному «Паперовому будинку», ця команда, якій нема чого втрачати, піде на справу у знаменитих червоних костюмах з масками.

Роль Професора виконає корейський актор Ю Джі-тхе, відомий за серіалами «Хілер» і «Скажений пес» та фільмами «Олдбой», «Теж» і «Атакуй заправки!».

Онлайн-прем'єра 1-го сезону серіалу «Паперовий будинок: Корея», який обіцяє стати одним із найгучніших серіалів від Netflix цього літа, відбудеться 24 червня.

1001 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: