Дивіться новий трейлер серіалу «Паперовий будинок: Корея», що вийде влітку на Netflix

12 червня 2022,  18:50 | Новини серіалів

Готові до нового епічного пограбування? Стримінгова платформа Netflix поділилася офіційним трейлером свого очікуваного серіалу «Паперовий будинок: Корея», який буде спін-офом популярного іспанського серіалу «Паперовий будинок», що закінчився минулого року.

Події нової кримінальної драми з елементами екшену і трилера «Паперовий будинок: Корея» будуть розвиватися у світі, де після закінчення війни Республіка Корея та Північна Корея вирішують створити Об'єднану торгову зону, але, як показує трейлер, це призводить лише до збагачення багатіїв. Тому загадковий Професор збирає групу досвідчених злодіїв з Півночі та Півдня, щоб вкрасти нещодавно створену валюту Кореї, що об'єднується.

На кону знаходиться величезний куш 4 трильйони вон, тобто трохи більше 3 мільярдів доларів. Але, як би ретельно Професор не намагався все прорахувати, зрозуміло, що це пограбування піде не за планом (інакше було б просто нецікаво).

Роль Професора грає актор Ю Джі-тхе, а офіцера поліції, яка полюватиме на нього, втілює зірка хітового серіалу «Загублені» Кім Юн-джин.

Прем'єра 1-го сезону нового «Паперового будинку» відбудеться 24 червня.

1243 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: