Девід Теннант та Кетрін Тейт повернуться у новій ювілейній серії «Доктора Хто»

18 травня 2022,  16:08 | Новини серіалів

Сумували за Десятим Доктором і Донною Ноубл? Тоді ми маємо чудову новину вони знову подорожуватимуть у ТАРДІС у спецвипуску культового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», присвяченому його 60-річчю.

Доктор і Донна, в ролях яких на телеекрани повернуться актори Девід Теннант і Кетрін Тейт, попрощалися на початку 2010 року за дуже драматичних обставин — Донна отримала сили Повелителя часу і врятувала світ, але Доктору довелося стерти з її пам'яті всі їхні пригоди, щоб вона не загинула.

Доктор попередив її рідних, що якщо вона згадає його, то помре, тому їхнє возз'єднання оповите таємницею. Ось що з цього приводу говорить шоураннер майбутніх серій Расселл Т. Девіс, який також через багато років повертається в ТАРДІС:

Вони повернулися! І це виглядає неможливим — спочатку ми оголошуємо нового Доктора, а потім старого Доктора разом з чудовою Донною, що, чорт забирай, відбувається? Можливо, це історія, якої бракувало. Чи паралельний світ. Чи сон, чи трюк, чи спогад. Єдине, що я можу підтвердити, це те, що це буде видовищно, оскільки дві наші зірки возз'єднаються для битви всього життя.

Поки складно сказати, хто ще візьме участь у ювілейному спецвипуску, який вийде 2023 року, але буквально тиждень тому стало відомо, що Чотирнадцятим Доктором стане зірка популярного молодіжного серіалу від Netflix «Сексуальна освіта» Ншуті Гатва.

А поки що пізніше цього року на нас чекає прощання з Тринадцятою у втіленні Джоді Віттакер, яка стала першою жіночою інкарнацією Доктора.

991 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: