Шанувальники Деніела Редкліффа (а не сам актор) збирають гроші для допомоги українським родинам

5 травня 2022,  14:17 | Новини зірок

Вчора українські соцмережі (у гарному сенсі) підірвала інформація про те, що актор Деніел Редкліфф, відомий завдяки ролі Гаррі Поттера у мегапопулярній франшизі, продає гоґвортські мантії, щоб зібрати гроші для допомоги Україні. На жаль, це не зовсім так.

Джерелом про те, що Редкліфф вирішив влаштувати збір коштів для українців, які постраждали від війни, організувавши продаж мантій, які у фільмах носять учні факультетів Гоґвортсу, стала «сторінка актора» в Instagram, але, на жаль, це не його офіційна сторінка, а фан-сторінка, яку ведуть його шанувальники.

Проте сам збір коштів є справжнім. Придбати гоґвортські мантії, що йдуть у комплекті з краватками у кольорах чотирьох факультетів, можна на сайті MagicArtz, де розміщено наступне повідомлення:

Ми збираємо кошти на підтримку сімей та дітей в Україні. Прибуток від кожної проданої мантії (доставка є безкоштовною) буде передана сім'ям в Україні.

Хоча цим збором коштів займається і не сам Редкліфф, проте ми дуже вдячні поттероманам з усього світу, які підтримують українців у такі важкі часи. Адже зло можна перемогти тільки разом!

На початку року Редкліфф возз'єднався зі своїми колегами по Поттеріані у спеціальному документальному фільмі «Гаррі Поттер 20 років по тому: Повернення до Гоґвортсу», що вийшов на платформі HBO Max.

Також незабаром його можна буде побачити у пригодницькій стрічці «Загублене місто» із Сандрою Буллок та Ченнінгом Татумом у головних ролях.

1007 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: