Нове відео фільму «Uncharted: Незвідане» показує зйомки «найскладнішого епізоду» у кар'єрі Тома Голланда

29 квітня 2022,  19:00 | Новини фільмів

Том Голланд вже багато років знімається в блокбастерах від Marvel Studios, де його супергерой Людина-павук подорожував у космосі і брав участь в епічних битвах з Таносом, але його новий екшен «Uncharted: Незвідане» зміг це перевершити, як зізнається актор у новому закулісному відео.

Нове відео про зйомки пригодницького фільму «Uncharted: Незвідане» (див. вище), де Голланд втілив шукача скарбів та відомого героя відеоігор Нейтана Дрейка, присвячено тому, як створювався епізод, де персонаж Голланда випадає на величезній висоті з літака разом із ящиками з вантажем.

Актор розповідає, що цей епізод знімався цілих 5 тижнів:

Сцену, в якій ми вилітаємо з літака на коробках, знімали близько п'яти тижнів майже щодня. Час від часу мене підіймали на висоту 30 метрів над землею, прикріпивши лише до коробки, що весь час крутилася. А потім я буквально висів, доки мене не скидували.

Голланд зізнався, що падати з висоти 30 метрів було страшно, але разом із цим він вважає, що це додало даним сценам більшого реалізму:

Це було лячно. Але я думаю, що саме цей рівень страху робить сцену більш правдоподібною. Це найважча послідовність екшен-сцен за всю мою кар'єру.

Читайте також нашу рецензію на фільм «Uncharted: Незвідане».

Ви все ще можете застати цей екшен у кінотеатрах, які поступово відновлюють свою роботу у містах, що знаходяться подалі від фронту. Проте будьте обережні, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги.

1432 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: