«Янгол помсти» – стильний бойовик з Морганом Фріменом і Рубі Роуз в кіно з 3 червня

28 травня 2021,  17:03 | Статті

Незабаром у кінотеатрах з’явиться новий бойовик, один з небагатьох фільмів, який було знято за період пандемії – «Янгол помсти». Головною прикрасою стрічки є його актори: оскароносний Морган Фрімен та ЛГБТ-зірка Рубі Роуз.

У бойовику Морган Фрімен, відомий за такими фільмами як «Втеча з Шоушенка», «Сім», «Крихітка на мільйон», грає нетипову для себе роль лиходія. А саме – корумпованого поліцейського на пенсії, на ім'я Деймон, який колись був героєм. Тепер, через отримане під час виконання службових обов'язків поранення, він перебуває в інвалідному візку. Але це не заважає йому керувати мережею, що займається незаконними азартними іграми та наркотиками. Деймон мешкає на березі океана у розкішному, як для колишнього копа, особняку, за яким наглядає Вікторія — мати-одиначка з темним минулим наркокур'єра.

Роль Вікторії виконує Рубі Роуз, австралійська модель та телезірка, яку прославили серіали «Помаранчевий – хіт сезону» та «Бетвумен». Актриса вже відзначилась справжнім талантом до бойової хореографії, який вона продемонструвала, знявшись з Кіану Рівзом у «Джон Вік 2».

У фільмі «Янгол помсти» Рубі Роуз демонструє не тільки свої бойові здібності, а й вміння виконувати мототрюки. Майже весь фільм її героїня гасає містом на крутому Харлеї за небезпечними дорученнями свого боса.

Всі події бойовика розгортаються протягом однієї ночі, за яку Вікторія має встигнути виконати п’ять завдань Деймона, який колись врятував її з маленькою дочкою від злочинного життя. Тепер він викрав дівчинку та шантажує цим жінку задля того, щоб використати її в якості кур'єра та машини для вбивств.

Вікторія, яка заради дитини прагнула позбутися свого кримінального минулого, ладна виконати будь-що для повернення дочки. Вона відправляється на цю самовбивчу місію, де на кожному етапі її очікує зустріч з гангстерами, шахраями або кокаїновими сутенерами.

Чим закінчиться ця ніч для Вікторії та для кожного з тих, хто волів би її смерті - дивіться у фільмі «Янгол помсти» з 3 червня.

1439 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: