Двейн Джонсон повідомив офіційну дату прем'єри блокбастера «Чорний Адам»

29 березня 2021,  17:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ієрархія сили у всесвіті DC скоро зміниться. Захопивши на вихідних Таймс-Сквер, Двейн Джонсон розкрив, що його супергеройський фільм «Чорний Адам», знятий за коміксами DC, увірветься на екрани кінотеатрів 29 липня 2022 року

Зйомки супергеройського екшену «Чорний Адам» ще не почалися, а його промо-кампанія вже перевершила інші фільми всесвіту DCEU. Наприклад, для простого оголошення дати прем'єри Скала захопив всі екрани на знаменитій площі Таймс-Сквер, що знаходиться в Нью-Йорку.

Поділившись відео з цієї події, актор і продюсер написав:

Підривна і нестримна глобальна сила послання від самої людини в чорному. «ЧОРНИЙ АДАМ» виходить у кіно 29 липня 2022 року.

Фільм «Чорний Адам» розповість про давнього і могутнього антигероя Чорного Адама, роль якого виконає Джонсон, а також представить Суспільство справедливості Америки, куди увійдуть Руйнівник атомів (Ной Сентінео), Людина-яструб (Елдіс Годж), Циклон (Квінтесса Свінделл) та Доктор Фейт (Пірс Броснан).

Режисером цього блокбастера, чиї зйомки стартують через пару тижнів, стане Жауме Кольет-Серра, який працював зі Скелею над пригодницьким фільмом «Круїз у джунглях», що вийде на екрани цього літа.

964 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: