Сем та Бакі весело кричать один на одного в новому трейлері серіалу «Сокіл і Зимовий солдат»

17 березня 2021,  20:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви ж не повірили, що фінальний трейлер серіалу «Сокіл і Зимовий солдат» буде його останнім трейлером? У вівторок Marvel Studios підірвали мережу ще одним трейлером спін-оффу про пригоди Сема Вілсона і Бакі Барнса, який практично повністю складається з нових сцен.

У новому серіалі від Marvel Studios «Сокіл і Зимовий солдат» Ентоні Макі та Себастіан Стен повертаються в образах Сема Вілсона/Сокола і Бакі Барнса/Зимового солдата, які після подій блокбастера «Месники: Завершення», де в фіналі Сем отримав від Стіва Роджерса (Кріс Еванс) щит і титул Капітана Америка, будуть знову рятувати світ від небезпечних бандитів, а також шукати в ньому своє місце.

У новому трейлері Сем задумливо дивиться в музеї на щит і костюм Капітана Америка, а Бакі каже, що «світ перевернувся з ніг на голову». Далі нам показують багато екшену, погонь, польотів, бійок та вибухів за участю нашої парочки «колег по роботі».

А в кінці трейлера вас чекає дуже смішна сцена після вибуху, де Сем та Бакі кричать один на одного, оскільки вони не змогли розібратися в тому, хто і що робить, і тут Сем промовляє фразу, яку ми вже занесли в наш цитатник MCU:

Це ж показують в кожному бойовику!

Також в цій сцені присутня агент Шерон Картер (Емілі ВанКемп), яка в останній раз з'являлася на екрані в супергеройському блокбастері «Перший месник: Протистояння», що вийшов в 2016 році.

Першу серію «Сокола і Зимового солдата» ми побачимо вже післязавтра, 19 березня.

716 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: