Вийшов трейлер фільму жахів «The Unholy» з Джеффрі Діном Морганом та Кері Елвесом

13 березня 2021,  19:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітових серіалів «Надприродне» і «Ходячі мерці» Джеффрі Дін Морган знову стикається з моторошними надприродними речами в містичному фільмі жахів «The Unholy» від Sony Pictures

Фільм «The Unholy» розповідає про дівчину Еліс з проблемами слуху, яка після того, як її відвідує видіння діви Марії, отримує неймовірний дар чути та зцілювати хворих людей. Слава про неї швидко поширюється, привертаючи увагу одного журналіста (Джеффрі Дін Морган), який в надії відновити свою кар'єру вирушає в невелике містечко в Новій Англії, щоб розслідувати дар Еліс. Коли навколо починають відбуватися страшні події, у журналіста з'являються сумніви щодо того, що за дар Еліс відповідає діва Марія, скоріше, за ним стоїть щось жахливе. Наприклад, хитрий диявол.

Разом з Морганом в цьому фільмі зіграють відомий актор Кері Елвес та зірка супергеройського серіалу «Чорна блискавка» Крістін Адамс.

Основою горора «The Unholy» став роман письменника Джеймса Герберта. Його адаптацією займався сценарист і режисер Еван Спіліотопулос.

Одним з продюсерів фільму «The Unholy» виступає Сем Реймі, який зняв хітові трилогії «Зловісні мерці» та «Людина-павук». В майбутньому Реймі зніме супергеройський екшен «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля».

Прем'єра горора в американських кінотеатрах відбудеться 2 квітня. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися, чи покажуть його в кінотеатрах України.

1829 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: