Шарліз Терон та Керрі Вашингтон зіграють в екранізації романів «Школа Добра і Зла»

22 лютого 2021,  23:54 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Netflix оголосила про свою нову потенційну кінофраншизу під назвою «Школа Добра і Зла» («The School For Good & Evil»), і центральні ролі в ній виконають лауреатка премії «Оскар» Шарліз Терон та номінантка на премію «Золотий глобус» Керрі Вашингтон.

Фільм «Школа Добра і Зла» буде адаптацією першого роману з серії письменника Шомана Чайнані, режисером якої стане Пол Фіг, повідомляє Deadline.

Серія романів Чайнані, яка складається з шести книг, слідує за найкращими подругами Софі і Агатою, які відкривають для себе чарівну школу: Школу Добра і Зла, де звичайних хлопчиків і дівчаток вчать бути казковими героями та лиходіями. Софі мріє стати принцесою і вірить, що потрапить до Школм Добра, поки Агата зі своєю любов'ю до похмурого і дивним котом ідеально підходить на роль лиходійки у Школі зла. Незабаром дівчата виявляють, що їхні долі переплуталися. Але що якщо ця помилка є першою підказкою до того, ким є Софі та Агата насправді?

У цій казковій історії Терон втілить леді Леонору Лессі, професорку в Школі Зла, яка буде ментором Софі, а Вашингтон зіграє професорку Клариссу Дові, декана Школи Добра й хрещену матір Агати і Попелюшки.

Леонора і Кларисса, незважаючи на свою роботу, є найкращими подругами, і ми вже з нетерпінням чекаємо, коли побачимо Терон і Вашингтон в цих казкових образах.

Минулого року Терон виконала головну роль в супергеройському екшені від Netflix «Безсмертна гвардія», тоді як Вашингтон ви могли побачити в мюзиклі Раяна Мерфі «Випускний» та драматичному міні-серіалі «Усюди жевріють пожежі».

1103 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: