Вийшов другий трейлер фентезі від Netflix «Школа Добра і Зла» з Шарліз Терон та іншими зірками

18 жовтня 2022,  23:44 | Новини фільмів

За допомогою нового трейлера пригодницього фентезі «Школа Добра і Зла» («The School for Good and Evil») американська стримінгова платформа Netflix нагадала нам, що його онлайн-прем'єра відбудеться вже у цю середу, 19 жовтня.

Фільм буде екранізацією першої книги з хітової серії романів письменника Сомана Чайнані, що став бестселером за версією The New York Times. Його сюжет слідує за найкращими подругами Софі та Агатою, які відкривають для себе чарівну школу: Школу Добра і Зла, де звичайних хлопчиків і дівчаток вчать бути казковими героями та лиходіями. Софі мріє стати принцесою і вірить, що потрапить до Школи Добра, тоді як Агата зі своєю любов'ю до всього похмурого і дивним котом ідеально підходить на роль лиходійки у Школі Зла. Незабаром дівчата виявляють, що їхні долі переплуталися. Але що якщо ця помилка є першою підказкою до того, ким є Софі та Агата насправді?

Ролі Софі та Агати виконають юні акторки Софія Енн Карузо та Софія Вайлі.

Менторку Софі у Школі Зла, леді Лессо, втілить лауреатка премії «Оскар» Шарліз Терон, тоді як менторкою Агати у Школі Добра, професоркою Дові, стане номінантка на премію «Золотий глобус» Керрі Вашингтон.

Нижче ви знайдете нові кадри очікуваного фентезі від Netflix, що зібрало зірковий акторський склад, куди разом з Терон та Вашингтон увійшли зірка трилогії «Матриця» Лоуренс Фішберн та зірка хітової стрічки «Все завжди і водночас» Мішель Йєо.

Головного лиходія у «Школі Добра і Зла» втілить зірка популярного фентезійного серіалу «Тінь і кістка» Кіт Янг. Ви можете побачити його образ на новому промо-кадрі.

Режиссером екранізації роману Чайнані виступає Пол ФігШпигунка», «Щасливого Різдва», «Озброєні і небезпечні»).

1411 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: