«Смертельна зона»: як створювалися складні спецефекти фантастики з Ентоні Макі

16 лютого 2021,  18:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Netflix поділилася в мережі цікавим відео про зйомки науково-фантастичного екшену «Смертельна зона» («Outside The Wire»), що показує, як створювалися його реалістичні візуальні ефекти.

У фільмі режисера Мікаеля Гофстрема зірка супергеройських блокбастерів «Перший месник: Протистояння» і «Месники: Війна нескінченності» Ентоні Макі втілює капітана Лео, офіцера-андроїда, який в 2036 році опиняється в епіцентрі масштабної війни між Росією та Україною, куди прибувають миротворці з США, щоб зупинити Судний день.

Макы так описує свого персонажа в фічуретці про спецефекти:

Його розробила та створила армія. Він володіє відмінними навичками, що стосується зброї та технологій.

Відео показує, як на тіло Макі накладалися спецефекти, що перетворили його на екрані в крутого андроїда з екзоскелетом, а також тут в деталях розбирається створення мілітаризованих роботів під назвою гампи, яких спочатку грали реальні люди для реалістичності їхніх рухів, а після на комп'ютері їхні тіла «обростали» залізом та зброєю.

Онлайн-прем'єра обговорюваного екшену «Смертельна зона» відбулася у січні, так що ви вже можете подивитися і оцінити його на Netflix.

Навесні Макі знову повернеться на екрани в образі супергероя він зіграє головну роль в супергеройському серіалі від Marvel «Сокіл і Зимовий солдат».

949 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: