«Ванда/Віжн»: фінал 5 серії підірвав Інтернет поверненням одного персонажа

6 лютого 2021,  14:07 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У п'ятницю, 5 лютого, на стримінговій платформі Disney+ відбулася прем'єра 5 серії серіалу «Ванда/Віжн», що змусила всіх шанувальників кіновсесвіту та коміксів Marvel відкрити рот від подиву (а деяких, можливо, навіть по-фанатськи «знепритомніти»).

Обережно, далі йдуть СПОЙЛЕРИ про сюжет 5 серії «Ванда/Віжн».

Події нової серії розвивалися в 80-х і показали, як Ванда (Елізабет Олсен) та Віжн (Пол Беттані) намагаються ростити своїх близнюків Біллі і Томмі, які, як не дивно, ростуть не по днях, а по хвилинах.

Віжн продовжив помічати, як дивно поводяться їхні сусіди та його колеги на роботі, і наприкінці серії почав допитувати Ванду щодо їхнього ідеального життя, відчуваючи, що з цим містечком щось серйозно не так. І тут у двері їхнього будинку хтось постукав.

Ванда, яка, як ми всі вважаємо, контролює Вествью, була здивована, але, коли вона відкрила двері, її здивування (і шок) передалися глядачеві, оскільки на порозі стояв її брат П'єтро Максімофф, також відомий як Ртуть.

Тільки це виявився не той П'єтро у втіленні Аарона Тейлора-Джонсона, який загинув в супергеройському фільмі «Месники: Ера Альтрона», а П'єтро з франшизи «Люди Ікс», якого грає Еван Пітерс.

Вони з Вандою обнялися, хоча вона і не одразу його впізнала, а Дарсі (Кет Деннінгс), яка спостерігала за тим, що відбувається по телевізору на базі М.Е.Ч.а, з подивом відзначила, що Ванда «зробила рекаст» ролі П'єтро.

Таким чином Marvel могли об'єднати всесвіти Месників і Людей Ікс, адже в майбутніх фільмах «Людина-павук 3» і «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля», в останньому з яких візьме участь Багряна відьма, буде фігурувати мультивсесвіт, але також ходять теорії, що цей П'єтро може виявитися суперлиходієм в маскуванні.

А що ви думаєте з приводу повернення П'єтро, причому в такому незвичайному для MCU вигляді? Діліться своїми теоріями в коментарях.

Сподіваємося, що 6 серія серіалу «Ванда/Віжн», чия прем'єра відбудеться наступного тижня, 12 лютого, дасть нам відповіді хоча б на одне з тих багатьох питань, які з'явилися після перегляду 5-ї.

1637 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: