«Перспективна дівчина»: дивимося новий фрагмент з Кері Малліган і Лаверн Кокс

3 лютого 2021,  16:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього четверга, 4 лютого, в український прокат виходить очікуваний трилер про солодку помсту «Перспективна дівчина» з Кері Малліган в головній ролі. Так що саме час насолодитися її грою в новому фрагменті, який дозволяє ближче познайомитися з її героїнею Кассандрою «Кессі» Томас.

Офіційний синопсис фільму «Перспективна дівчина», який став режисерським дебютом шоураннерки серіалу «Вбиваючи Єву» Еміральд Феннел:

Кассандра «Кессі» Томас була неймовірно розумною дівчиною із великим майбутнім. Але один трагічний випадок кардинально змінив її життя. Тепер ніщо в житті дівчини не є тим, чим здається на перший погляд. Розставляючи хитрі пастки та прикидаючись легкою здобиччю, вона заманює у свої тенета чоловіків. Після зустрічі з нею їхнє життя більше ніколи не буде таким, як раніше.

У новому фрагменті ми бачимо Кессі на її денній роботі бариста в невеликій кав'ярні в компанії своєї начальниці і подруги Гейл, роль якої виконує Лаверн КоксПомаранчевий – хіт сезону»). Гейл вірить у потенціал Кессі, тому рекомендувала її на відкриту вакансію в головному офісі.

Кессі цьому не рада і каже, що їй «подобається працювати в цій кав'ярні і спілкуватися з клієнтами», але при цьому вона повністю ігнорує дівчину, яка прийшла, щоб замовити каву. А потім грубо відповідає їй: «Ні».

Квитки на фільм «Перспективна дівчина» ви знайдете в нашій афіші.

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

1088 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: