Нарешті ми знаємо дату прем'єри фільму «Перспективна дівчина» з Кері Малліган

20 січня 2021,  19:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Український промо-ролик загадкового трилера «Перспективна дівчина» з номінанткою на премію «Оскар» Кері Малліган у головній ролі розкриває, що ми зможемо подивитися його на великому екрані вже з 4 лютого.

У фільмі «Перспективна дівчина» («Promising Young Woman») Малліган грає Кассандру «Кессі» Томас, яка була однією з найкращих студенток в своєму медичному університеті. Але один трагічний випадок кардинально змінив її життя. Тепер ніщо в житті дівчини не є тим, чим здається на перший погляд. Розставляючи хитрі пастки і прикидаючись легкою здобиччю, вона залучає у своїх сіті чоловіків. І після зустрічі з нею їхні життя більше ніколи не будуть такими, як раніше.

Ця заплутана історія про помсту є режисерським дебютом для Еміральд Феннел, сценаристки і продюсерки хітового серіалу «Вбиваючи Єву», яку ви також можете знати завдяки ролі Камілли Паркер-Боулз в «Короні».

На сайті Rotten Tomatoes трилер за участю Малліган отримав 91% позитивних рецензій від кінокритиків, які дуже хвалять, як головну актрису, так і режисуру Феннел, так що це точно одна з найочікуваніших прем'єр цієї зими.

Інші прем'єри лютого ви знайдете в нашій афіші.

1820 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: