Кетрін Зета-Джонс і Алан Каммінг зіграють в нових серіях серіалу «Блудний син»

26 січня 2021,  21:35 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2 сезоні популярного серіалу «Блудний син» з'являться два нових інтригуючих персонажа, яких втілять лауреатка премії «Оскар» Кетрін Зета-Джонс і номінант на премію «Золотий глобус» Алан Каммінг.

Зета-Джонс повернеться на телеекрани в другій половині сезону «Блудного сина» в образі доктора Вівіан Кепшоу, яка працює в Claremont Psychiatrics.

У 2 сезоні доктору Мартіну Вітлі (Майкл Шин) доручають чергування в лазареті, і доктор Кепшоу впивається тим, що відправляє відомого серійного вбивцю «Хірурга» чистити умивальники і мити підлогу. Але в міру того, як Мартін доводить свою цінність в лікуванні пацієнтів, Кепшоу починає бачити його в новому світлі — і це не дуже добре.

Тим часом Каммінг з'явиться у двох серіях 2 сезону, де зіграє Саймона Гокслі, зухвалого агента Європолу та одного з найвідоміших у світі криміналістів. Він також відомий як Сищик розуму і доставить Майклу Брайту (Том Пейн), блудному сину Мартіна Вітлі, чимало клопоту.

Після того, як тіло Ніколаса Ендікотта (Дермот Малруні) виявили в Естонії, Саймон їде в Нью-Йорк, щоб розкрити це вбивство, ставлячи Брайта під приціл.

Прем'єра 2 сезону серіалу «Блудний син» відбулася 12 січня. А його нова серія виходить на американському телебаченні сьогодні, 26 січня.

2723 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: