Постер комедії «Скажене весілля 3» розкриває її дату прем'єри

26 січня 2021,  14:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відмінна новина для всіх, хто сумував за скаженими весіллям сімейки Середюків! Українська комедія «Скажене весілля 3», яку зняв Любомир Левицький, увірветься в кінотеатри рівно за місяць 25 лютого.

А ось і офіційний опис фільму «Скажене весілля 3», продовження хітових комедій «Скажене весілля» (2018) і «Скажене весілля 2» (2019):

Промайнуло чотири роки після останнього Скаженого весілля, і ось стати на рушничок щастя планує наймолодший з родини Середюків – Захар. Традиційно для дітей Василя, для створення сім’ї він обрав екзотичну пару – дочку циганського барона, красуню Раду. І хоч батько поклявся цього разу не псувати весілля, та і невістка йому до вподоби, але спокійне свято – не в традиціях Середюків. Нас знову чекає Скажене весілля!

У подіях третьої весілля візьмуть участь Назар Задніпровський, Леся Самаєва, Поліна Василина, Джиммі Воха-Воха, Олександр Кобзар, Віра Кобзар, Інна Приходько, Арам Арзуманян і, звичайно ж, Юрій Горбунов.

Тим часом нареченого і наречену зіграють В'ячеслав Хостікоєв і Катерина Файн.

Компанію їм складуть відомі співаки Потап, Надія Мейхер та Олег Винник.

Раз до прем'єри залишився всього один місяць, то трейлер повинен вийти днями, так що стежте за новинами на Kinofilms.ua, щоб побачити його першими.

1440 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: