«Скажені сусіди. Нові історії»: у липні в прокат вийде продовження «Скаженого весілля»

21 червня 2022,  15:00 | Новини фільмів

Українці — непереможна нація! І черговим підтвердженням тому стане перша українська кінопрем'єра з початку повномасштабної війни — комедія «Скажені сусіди. Нові історії», що створена для того, щоб викликати посмішку та підтримати українців (і український кінематограф) у ці складні часи.

Про прем'єру нової комедії «Скажені сусіди. Нові історії», що вийде на екрани українських кінотеатрів вже 7 липня, повідомила у понеділок українська кінокомпанія FILM.UA Group, поділившись першими кадрами з фільму:

Нація, що сміється, — непереможна​, саме тому національний кінопрокат стартує з комедії. На великі екрани України повертаються улюблені герої «Скаженого весілля» — із новими пригодами, кумедними історіями та незмінними цінностями: любов’ю, дружбою та міцними стосунками. І новими сусідами. Тож вже 7 липня зустрічайте у кінотеатрах прем’єру кінострічки «Скажені сусіди. Нові історії».

Фільм «Скажені сусіди. Нові історії» буде продовженням комедійної трилогії «Скажене весілля», всі частини якої стали хітами українського прокату, і покаже веселе протистояння родини Середюків з їхніми сусідами Крижанівськими.

Творці комедії закликають українців підтримати український кінематограф під час війни та «посміятися від душі, щоб потім із новими силами наближати перемогу».

У головних ролях на великі екрани повернуться улюблені актори Назар Задніпровський, Леся Самаєва, Юрій Горбунов, Поліна Василина, Джиммі Воха-Воха, Інна Приходько, Арам Арзуманян та багато інших.

Режисером сиквела виступає Олег Борщевський. Авторами ідеї є Юрій Горбунов та Микола Куцик. Продюсують проєкт Ірина Костюк та Надія Коротушка.

1501 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: