Галь Гадот і маленька Діана Принц на новому фото екшену «Диво-жінка 1984»

11 січня 2021,  21:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Юна зірка супергеройського фільму «Диво-жінка 1984» Ліллі Аспелл опублікувала в соцмережах чарівну фотографію зі зйомок, де її мило обіймають Галь Гадот та режисерка Петті Дженкінс.

Поділившись фотографією з собою, Гадот та Дженкінс в Instagram, Аспелл написала:

Спогади на все життя.

У всесвіті DCEU ця юна актриса втілює юну Діану Принц, майбутню Диво-жінку, і в другому сольнику вона вразила усіх у видовищному епізоді, який показав, як маленька Діана змагається на Олімпійських іграх амазонок на рівні з дорослими воїтельками.

Для цього епізоду Аспелл навчилася круто їздити на конях, і, з огляду на той факт, що під час зйомок фільму «Диво-жінка 1984» їй було всього 9-10 років, то їй хочеться окремо поаплодувати за таку відданість роботі.

Нижче ви можете побачити ще один закулісний кадр з Аспелл та Дженкінс на «острові Теміскіра», де режисерка розповідає і показує актрисі, що їй потрібно буде зробити під час епізоду Олімпійських ігор амазонок.

Минулого тижня українські кінотеатри закрилися у зв'язку з післясвятковим локдауном, але після його завершення, 25 січня, кінотеатри планують й надалі показувати супергеройський екшен «Диво-жінка 1984» на великому екрані.

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

1817 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: