Фільм «Мортал Комбат» вийде на великі екрани весною 2021 року

24 грудня 2020,  18:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пригодницький екшен «Мортал Комбат» отримав український тизер-постер, і разом з цим було розкрито, що його прем'єра переїхала з січня на 15 квітня 2021 року.

«Мортал Комбат» буде новою екранізацією однойменної серії популярних відеоігор і перезапуском кінофраншизи. Він покаже загадковий міжгалактичний турнір з давніх бойових мистецтв, куди в якості учасника був запрошений шаолиньский монах Лю Кан з Землі.

Роль Лю Кана виконає зірка фантастичного бойовика «Могутні рейнджери» Луді Лін, і ми з нетерпінням чекаємо першого кадру з ним в цьому культовому образі.

Разом з ним в «Мортал Комбат» зіграють Джессіка МакНемі, Хіроюкі Санада, Таданобу Асано, Джош Ловсон, Джо Таслім, Чінь Хань, Мехкад Брукс і Льюїс Тан.

Режисером екранізації відеогри став Саймон МакКуойд, а одним з її продюсерів є режисер супергеройського блокбастера «Аквамен» Джеймс Ван.

Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими побачити офіційний трейлер екшену «Мортал Комбат», який безумовно є однією з найбільш очікуваних прем'єр весни 2021 року.

2218 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: