Ексклюзив: дивіться перший фрагмент фільму «Перспективна дівчина» з Кері Малліган

15 грудня 2020,  13:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бо Бернем запрошує Кері Малліган на побачення за незвичайних обставин в ексклюзивному фрагменті фільму «Перспективна дівчина» (також відомого як «Дівчина, яка подає надії»), який продюсує Марго Роббі.

У драматичному трилері від сценариста і продюсера серіалу «Вбиваючи Єву» Еміральд Феннел номінантка на премію «Оскар» Кері Малліган втілює перспективну дівчину Кассандру «Кессі» Томас, яка після одного трагічного випадку кинула навчання в престижному медичному університеті і стала на стежку війни. Вона прикидається легкою здобиччю в барах, залучаючи в свої сіті чоловіків, які хочуть скористатися вразливою дівчиною, а після викладає їм цінний урок.

Фрагмент, який ви можете побачити вище, показує, як в кав'ярню, де зараз працює Кессі, заходить її давній знайомий Раян (його грає комік Бо Бернем). Раян здивований, що Кессі, у якої були такі перспективи, стала баристою, але тут же розуміє, що своїми словами ображає дівчину. Він каже, що «вона може плюнути в його каву», і... Кессі так і робить.

Але це не зупиняє Раяна, і він запрошує її на побачення. Чим обернеться ця зустріч у кав'ярні, дізнаємося вже скоро.

В український прокат «Перспективна дівчина» вийде у січні-лютому, так що стежте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її дату прем'єри першими.

1158 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: