«Хлопаки»: новий погляд на пса Терора, найкращого друга Біллі Бутчера з коміксів

18 вересня 2020,  01:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 5 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Хлопаки» з'явиться дуже важливий для Біллі Бутчера персонаж з коміксів білий бульдог на прізвисько Терор. І новий кадр показує цього пса у всій його красі.

У коміксах Терор є вірним чотирилапим другом Біллі Бутчера (Карл Урбан), з яким вони не розлий вода. М'ясник дуже любить цього пса і навчив його по команді займатися сексом з тим, з чим він велить йому це робити.

Одного разу Терор помочився на ногу самому лідеру Сімки Гоумлендеру (Ентоні Старр) і залишився після цього живим завдяки Бутчеру, який став погрожувати, що їхньому перемир'ю прийде кінець, якщо він зачепить пса.

Терора люблять усі Хлопаки, але особливо до бульдога дуже прив'язана Кіміко (Карен Фукухара), яка в коміксах часто з ним грається і гладить його.

Чому тоді його не було видно в 1 сезоні «Хлопаків»? В інтерв'ю для журналу EW в минулому році шоураннер серіалу Ерік Кріпке сказав, що це був стратегічний хід, оскільки знімати супергеройський екшен з безліччю персонажів і використання зеленого екрану та піротехніки - і так дуже складна робота, і присутність пса в кожній сцені з М'ясником зробила б знімальний процес ще складнішим для команди серіалу.

Але, на щастя, ми все-таки побачимо Терора на екрані, хоча і не в якості постійного героя. Він буде присутній поки тільки в одній серії.

Прем'єра 5 серії 2 сезону «Хлопаків» відбудеться у п'ятницю, 18 вересня.

7948 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: