З'явився трейлер фантастики «Грань часу» з Ентоні Макі та Джеймі Дорнаном

17 вересня 2020,  16:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка блокбастерів «Месники: Війна нескінченності» і «Месники: Завершення» Ентоні Макі експериментує з новою небезпечною таблеткою в трейлері науково-фантастичного трилера «Грань часу», де його герой заявляє, що «час це ілюзія».

Фільм «Грань часу» («Synchronic») слідує за двома лікарями швидкої допомоги, які живуть і працюють в Новому Орлеані. Одного разу вони стикаються з серією жахливих смертей, викликаних новим наркотиком з дивними побічними ефектами, і ці події назавжди змінять їхні життя.

Макі грає одного з цих лікарів, а його напарника втілює Джеймі Дорнан, відомий завдяки франшизі «П'ятдесят відтінків сірого».

У режисерському кріслі цієї історії знаходяться Джастін Бенсон і Аарон Мурхед, які зняли фільми «З/Л/О: Новий вірус» та «Нескінченність».

Прем'єра фантастики «Грань часу» відбулася рік тому в рамках кінофестивалю в Торонто, після чого її представили на кінофестивалях в США, Великій Британії, Іспанії, Росії, Фінляндії та Польщі. В американський прокат фільм Бенсона і Мурхеда вийде 23 жовтня. Поки невідомо, чи покажуть його в українських кінотеатрах.

Тим часом Макі недавно повернувся на знімальний майданчик Супергеройське серіалу «Сокіл і Зимовий солдат», де він знову зіграє Сема Вілсона з MCU. Нова фотографія зі зйомок показала його героя в костюмі Капітана Америка.

3110 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: