«Анатомія пристрасті»: Еллен Помпео передає привіт зі зйомок 17 сезону, який вона присвячує медпрацівникам

11 вересня 2020,  10:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Коронавірус, бережися! Зірка хітової медичної драми «Анатомія пристрасті» Еллен Помпео повідомила про те, що вже приступила до зйомок 17 сезону, поділившись селфі з колегою Річардом Флудом в соціальних мережах.

50-річна виконавиця ролі доктора Мередіт Грей поділилася своєю першою фотографією зі зйомок 17 сезону «Анатомії пристрасті», де вони з Флудом позують в масках, в Instagram у середу, 9 вересня:

Перший раз в моїй формі... З тих пір як ми вирушили на карантин, від COVID-19 [в США] загинуло 7 000 лікарів та медпрацівників. Я присвячую свій 17 сезон всім, хто поліг, і всім вам, хто все ще стоїть завдяки божій допомозі... Цей сезон для вас зі скромністю та трохи з гумором, щоб ми змогли пережити це, та з нескінченною вдячністю. Я сподіваюся, що ви будете нами пишатися.

Флуд дебютував в серіалі в образі доктора Кормака Гейса в листопаді 2019 року у 9 серії 16 сезону, і в 17 сезоні його персонажа підвищили до постійного. А після такого близького селфі шанувальники ще більше утвердилися у своїй теорії про те, що у Мередіт і Кормака буде серйозний роман.

Ще одним регулярним персонажем майбутнього сезону стане доктор Вінстон Ндугу, старий колега Меггі (Келлі МакКрірі), у втіленні актора Ентоні Гілла. Він був представлений в 19 серії 16 сезону,

Дата прем'єри 17 сезону «Анатомії пристрасті» поки не повідомляється. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.

7029 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: