Дивимося тизер-трейлер фільму «Земля кочівників» з Френсіс МакДорманд

9 вересня 2020,  15:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреатка премії «Оскар» Френсіс МакДорманд змушена вести кочове життя в першому трейлері драматичної стрічки «Земля кочівників», основою якої став роман письменниці Джессіки Брудер.

У драмі «Земля кочівників» («Nomadland») МакДорманд втілює 60-річну жінку на ім'я Ферн, яка, втративши все після економічного колапсу компанії в сільській місцевості Невади, збирає свої речі в фургон та відправляється в дорогу, досліджуючи життя поза межами традиційного суспільства в якості сучасної кочівниці.

Режисеркою фільму виступає Хлоя Чжао, для якої це буде третя кіноробота після визнаних драм «Пісні, яким мене навчили брати» та «Вершник». Вона також є режисеркою майбутнього супергеройського екшену від Marvel Studios «Вічні».

Разом з МакДорманд у фільмі Чжао знялися номінант на премію «Оскар» Девід Стретейрн та справжні кочівники Боб Веллс, Лінда Мей і Шарлін Свонкі, які виступлять менторами та друзями головної героїні в її пригодах.

Драма «Земля кочівників» буде представлена ​​цієї осені в рамках Венеційського кінофестивалю, а також кінофестивалів в Торонто, Нью-Йорку і Лондоні. Його прем'єра в кінотеатрах запланована на грудень.

3875 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: