Вийшов трейлер драми «Земля кочівників» з Френсіс МакДорманд у головній ролі

18 грудня 2020,  17:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фільм-призер Венеційського кінофестивалю «Земля кочівників» є одним з основних претендентів на премію «Оскар» на майбутній церемонії (якщо вона, звичайно, відбудеться), і ми нарешті можемо подивитися його повноцінний трейлер, який зворушує до глибини душі.

У драматичній стрічці «Земля кочівників» («Nomadland») володарка премії «Оскар» Френсіс МакДорманд втілює 60-річну американку, яка через економічну кризу втрачає роботу і свій будинок та змушена вести кочовий спосіб життя в невеликому фургоні. В ході своєї подорожі і знайомства з іншими кочівниками вона вчиться обходитися малим і помічати красу навколишнього світу.

Також у фільмі режисерки Хлої Чжао зіграють номінант на премію «Оскар» Девід Стретейрн та справжні кочівники Боб Веллс, Лінда Мей і Шарлін Свонкі, які виступлять менторами і друзями головної героїні в її непростій подорожі просторами Америки.

МакДорманд отримала свій «Оскар» в 2018 році за головну роль у фільмі «Три білборди за межами Еббінга, Міссурі». В майбутньому її також можна буде побачити в новій стрічці Веса Андерсона «"Французький вісник" від "Ліберті, Канзас Івнінг Сан"», яка вийде у кіно у 2021 році.

Українська прем'єра драми «Земля кочівників» повинна була відбутися 14 січня, але через майбутній локдаун вона переїхала на 25 лютого.

1189 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: