Промо фільму «Нові мутанти» представляє перший погляд на дракона Меджік

24 серпня 2020,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У супергеройському екшені «Нові мутанти», заснованому на коміксах Marvel, у мутантки Меджік буде маленький дракончик на ім'я Локхід.

У коміксах Локхід є іншопланетним драконом фіолетового кольору, який складає компанію в пригодах Кітті Прайд (Примарна кішка) з Людей Ікс. А в фільмі Джоша Буна він буде «домашнім улюбленцем» Меджік (Аня Тейлор-Джой). Незважаючи на те, що він розміром з кішку, Локхід вміє літати, дихати дуже гарячим вогнем і є сильним противником.

Також промо-ролик показує сцену, де Ільяна Распутіна/Меджік запитує у Дані Мунстар/Міраж (Блю Гант), яка у неї сила, на що Дані відповідає, що вона не знає.

Разом з ними в спін-оффі франшизи «Люди Ікс» вибиратися з секретної психіатричної лікарні будуть ще троє юних мутантів: Рані Сінклер/Вулфсбейн (Мейсі Вільямс), Роберто да Коста/Санспот (Генрі Зага) і Сем Гатрі/Гарматне ядро ​​(Чарлі Гітон) .

Побачити їхню пригоду на великому екрані ви зможете вже наступного тижня з 3 вересня. Квитки на фільм «Нові мутанти» ви знайдете в нашій афіші.

5722 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: