«Агенти Щ.И.Т.»: Фітц та Сіммонс возз'єднуються на нових кадрах фінальних серій

13 серпня 2020,  00:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми так довго цього чекали, і, схоже, сценаристи супергеройського серіалу «Агенти Щ.И.Т.» приготували для його головної пари Лео Фітца та Джемми Сіммонс справжній хепі-енд.

Обережно, кадри фінальної серії можуть містити СПОЙЛЕРИ.

Офіційний синопсис фінальних серій «The End is at Hand» («Кінець близько») та «What We're Fighting For» («За що ми боремося»):

Коли вони опиняються спиною до стіни, а Натаніель (Томас Е. Салліван) та Сібіл (Тамара Тейлор) наближаються до того, щоб стерти Щ.И.Т. з книг про історію, наші агенти повинні покластися на свої сильні сторони, щоб перехитрити і перемогти хронікомів. Це їхня найважливіша битва, і, щоб вижити, в ній їм знадобиться допомога від друзів та колег з минулого і сьогодення.

Поки складно зрозуміти, яким чином на екрані відбудеться возз'єднання Фітца (Йен де Кестекер) та Сіммонс (Елізабет Генстрідж), але кадри фінальних серій ясно показують дві точки у часі нинішніх Фитца і Сіммонс та Фітца і Сіммонс з майбутнього, коли у Джемми з'явився чубчик... та вагітний живіт.

На кадрах вагітна Джемма читає книгу «Космос» Карла Сагана. І вона напевно внесе в неї свої корективи, коли буде читати її разом зі своєю донькою, оскільки сама чимало подорожувала в просторі і часі.

Сподіваємося, що ці кадри показують реальність для наших героїв, а не якийсь сон чи паралельний світ. Після всього вони заслужили отримати свій хепі-енд.

На американському телебаченні фінальні серії «Агентів Щ.И.Т.» вийдуть цієї ночі, так що вже завтра ви зможете дізнатися, чим завершився ваш улюблений серіал.

1748 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: