Адріа Архона і Стеллан Скарсгард зіграють у новому серіалі саги «Зоряні війни»

11 серпня 2020,  19:05 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

До касту спін-оффу фантастики «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія», який називається «Кассіан Андор», приєдналися зірка екшену «Тихоокеанський рубіж: Повстання» Адріа Архона та зірка хітового серіалу «Чорнобиль» Стеллан Скарсгард.

Науково-фантастичний серіал «Кассіан Андор» буде слідувати за пригодами офіцера розвідки Альянсу за відновлення Республіки в період Галактичної громадянської війни Кассіана Андора до його знайомства з Джин Ерсо й тієї смертельної місії на Скарифі.

Кассіана знову втілить актор Дієго Луна, а його саркастичного дроїда K-2SO, який підкорив глядачів у фільмі «Бунтар-один», знову зіграє Алан Тьюдік.

Ролі Архони і Скарсгарда поки не розголошуються, але, судячи з їхніх фільмографій, перша зіграє позитивну героїню, а другий втілить якогось статного лиходія.

Також компанію у кадрі їм складе Женев'єв О'Рейлі, яка повернеться на екрани в образі лідерки революції Мон Мотми.

Фільм Гарета Едвардса «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» вийшов на екрани наприкінці 2016 року і заробив в світовому прокаті майже $1,1 мільярда.

В майбутньому Архона зіграє головну жіночу роль в супергеройському екшені «Морбіус», а Скарсгард втілить головного лиходія у фантастиці «Дюна».

1215 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: