Мулан готова до битви на новому постері діснеївського рімейку

10 серпня 2020,  22:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Китайський постер пригодницького фільму «Мулан» показує головну героїню в образі солдата-чоловіка, в якого вона переодягається, щоб врятувати свого хворого батька від служби в армії.

Кінострічка, яку зняла режисерка Нікі Каро, буде рімейком культового мультфільму «Мулан», що слідував за пригодами однієї відважної китайської дівчини Хуа Мулан. Коли Імператор Китаю видає указ, що всі чоловіки повинні відправитися в армію, щоб захистити країну від північних загарбників, Мулан переодягається хлопцем і стає солдатом замість свого хворого батька, оскільки він би не витримав нової битви. Так вона стає справжнім воїном і рятує життя самого Імператора.

Роль Мулан виконує актриса Лю Іфей, яка тренувалася цілих 3 місяці, щоб втілити на великому екрані знамениту дівчину-воїна.

Також в рімейку знялися актори Джет Лі, Донні Йен, Гун Лі, Джейсон Скотт Лі, Розалінд Чао, Ма Ци і Йосон Ань.

Дивіться також відео про зйомки фільму «Мулан», яке показує, як режисерка знімала його складні трюки та епічні батальні сцени.

У зв'язку зі світовою пандемією COVID-19 українська прем'єра «Мулан» неодноразово переносилася, і тепер вона очікується 10 вересня.

810 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: