Жан-Клод Ван Дамм приїхав до Києва, щоб знятися в новому екшені від Netflix

31 липня 2020,  22:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У Києві стартували зйомки нового проекту від стримінгової платформи Netflix під назвою «The Last Mercenary», головну роль в якому виконає легендарний актор жанру бойовик Жан-Клод Ван Дамм.

Ван Дамм прибув до Києва на минулих вихідних, щоб знятися в столиці України в комедійному екшені «The Last Mercenary» («Останній найманець»), про що повідомив сьогодні в Facebook міністр культури Олександр Ткаченко.

Він поділився спільною фотографією з голлівудською легендою, де вони обидва стоять в боксерських стійках, і розкрив перші деталі про новий фільм від Netflix:

Netflix знімає свій перший фільм в Україні! На вихідних познайомився з командою проекту і нарешті можу розповісти про такі круті новини. Це комедійний бойовик про політичні інтриги на державному рівні «The Last Mercenary». Левова частина зйомок відбудеться у Києві. Також зніматимуть у Парижі. За сюжетом події розгортатимуться у Франції. Серед головних акторів Жан-Клод Ван Дам і Альбан Іванов.

І додав з надією, що співпраця України і Netflix триватиме в майбутньому:

Ну що, тепер у українців є ще більше приводів оформити підписку на сервіс. Цікаво ж подивитися, як Україна перетвориться на Францію. Ну а ми разом з Жаном-Клодом тримаємо кулаки, щоб динаміка міжнародних зйомок у нас тільки зростала. Готові зустрічати зарубіжних кінопродюсерів!

Одним з продюсерів комедійного екшену з Ван Даммом виступає Влад Ряшин, а також у виробництві фільму візьме участь компанія Star Media.

Зйомки екшену «The Last Mercenary» триватимуть до осені.

На Netflix прем'єра нового фільму з Ван Даммом у головній ролі, режисером якого виступає Давід Шарон, очікується у 2021 році.

1414 

3 коментаря

IlyRov

1 серпня 2020, 08:54

А есть какие либо кастинги на массовку? Илья 14 лет

0 / 0 
IlyRov

1 серпня 2020, 08:54

СРОЧНО!!!

0 / 0 
Елена Стрельбицкая в ответ на IlyRov

2 серпня 2020, 00:14

По вопросам кастинга можете обратиться в компанию Star Media, которая работает над проектом с украинской стороны.
Вот ее сайт: https://www.starmediafilm.com/uk

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: