«Месники: Завершення»: новий концепт-арт костюма для подорожей у часі на прикладі Капітана Америка

20 червня 2020,  17:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ранній концепт-арт супергеройського блокбастера «Месники: Завершення» показує альтернативний дизайн костюма для подорожей у часі, який більше нагадує футуристичний скафандр астронавтів.

Концепт-артом з Капітаном Америка (Кріс Еванс) в жовто-зеленому костюмі для подорожей у часі поділився в Instagram художник Алексі Брікло, а в описі до малюнків він розповів, звідки черпав своє натхнення:

Ранній концепт-арт костюма для подорожей у часі для фільму «Месники: Завершення» тут застосовано на Капітані Америка. Оскільки мова йде про небезпечну подорож, його надихнув костюм елітного пілота, такого як SR-71, ви знаєте, [літака] Lockheed Blackbird, який також використовували Люди Ікс. Це дійсно швидкий літак, який важко виявити. Я прочитав декілька статей про цих пілотів, і це було щось. Колірна гамма і маленькі труби для освіження повітря натхненні їхніми пілотськими костюмами. Також тут є деякі натяки на скафандри астронавтів (адже ми говоримо про спробу пройти крізь квантовий вимір!).

Як вам така версія костюма для подорожей крізь час для фільму «Месники: Завершення»? Діліться своїми враженнями в коментарях.

У фінальному варіанті Месники і Вартові Галактики були одягнені в чорно-білі костюми з червоними вставками, які були більш облягаючими та менш схожими на ті масивні костюми, що носять космонавти.

22302 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: