Теорія Marvel: Люди Ікс є частиною всесвіту MCU

4 червня 2020,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після повідомлення про те, що в серіалі «Ванда/Віжен» з'явиться актор Еван Пітерс, який грав супергероя Ртуть у фільмах «Люди Ікс», шанувальники коміксів Marvel одразу припустили, що таким чином мутанти стануть частиною всесвіту MCU.

Весною 2019 року студія Disney придбала компанію 20th Century Fox разом з правами на персонажів з коміксів про Людей Ікс, але, поки що жоден з проектів про супергероїв-мутантів не був оголошений офіційно.

Щоб об'єднати Месників і Людей Ікс на великому (чи малому) екрані, у Disney є два варіанти: вони можуть почати все з чистого аркуша і знайти нових акторів на ролі мутантів з коміксів Marvel або, як і передбачає нова теорія, прийняти вже відомих нам мутантів в свої широкі обійми і об'єднати їх з Месниками, канонізувавши всіх героїв з франшизи Людей Ікс у всесвіті MCU.

Роль Еванса в серіалі «Ванда/Віжен» поки не розголошується, і ходять чутки, що він може втілити суперлиходія Мефісто, тобто абсолютно нового персонажа. Але також не варто виключати можливості, що після підтвердження існування мультивсесвіту, він може знову стати Ртуттю, братом Ванди Максімофф/Багряної відьми (Елізабет Олсен) з іншого всесвіту, якого у світі MCU втілював актор Аарон Тейлор-Джонсон.

Адже було б здорово, якби після всіх втрат у Ванди знову з'явився брат. Хоча б з іншого всесвіту.

Як вам така теорія? Діліться своїми думками з цього приводу в коментарях.

2789 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: