«Аватар 2»: Сігурні Вівер позує з Джоелем Муром за лаштунками сиквела Джеймса Кемерона

30 квітня 2020,  18:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви все ще сумнівалися в тому, що Сігурні Вівер з'явиться в сиквелах науково-фантастичного епіка «Аватар», то у нас є офіційне фотопідтвердження.

Нова закулісна фотографія очікуваного фільму Джеймса Кемерона «Аватар 2», яка вчора була опублікована на офіційній сторінці франшизи в Twitter, показує Вівер в компанії актора Джоеля Мура і продюсера Джона Ландау.

Вівер повернеться на екрани в образі доктора Грейс Огустін, глави програми «Аватар», ось тільки поки невідомо, чи вона воскресне, чи ж з'явиться у флешбеках, які розкриють нові деталі про програму.

На фотографії зі зйомок вона постає з тією ж самою зачіскою і в тому ж самому одязі, що і в першому «Аватарі», так що ми більше схиляємося до флешбеків, чиї події будуть відбуватися незадовго до подій першого фільму (чи паралельно з ними).

Мур втілює її колегу, вченого Норма Спеллмана.

Разом з ними в сіквелі повернуться актори Сем Вортінгтон, Зої Салдана, Стівен Ленг та Джованні Рібізі, а також компанію їм складуть Він Дизель, Кейт Вінслет, Мішель Йео, Джемейн Клемент і Девід Тьюліс.

Прем'єра науково-фантастичного фільму «Аватар 2» очікується 16 грудня 2021 року, а після на екрани вийдуть «Аватар 3», «Аватар 4» і «Аватар 5».

1848 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: