Раян Рейнольдс буде подорожувати в часі в новому фільмі Шона Леві

27 квітня 2020,  19:50 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Раяну Рейнольдсу так сильно сподобалося працювати з режисером Шоном Леві над науково-фантастичним екшеном «Персонаж», що він підписався на головну роль в його наступному проекті.

В науково-фантастичному фільмі, заснованому на сценарії під назвою «Our Name Is Adam» («Нас звати Адам»), Рейнольдс відправиться в минуле, де попросить допомоги у себе 13-річного, а також зустріне свого загиблого батька, якому буде стільки ж років, скільки дорослому герою Рейнольдса. А ви думали, що сюжет екшену «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього» був непростим.

Первісну ідею придумав сценарист Т.С. НаулінТой, хто біжить лабіринтом»), і зараз новий сценарій за її мотивами пише Джонатан Троппер, автор фільму Леві «Далі живіть самі», повідомляє сайт The Hollywood Reporter.

Раніше в головній ролі в цьому науково-фантастичному проекті був зацікавлений Том Круз, але не склалося, і ідея Науліна довгі роки припадала пилом на полиці, поки її не розкопав Леві. Сподіваємося, що йому все-таки вдасться її втілити разом із зіркою «Дедпула».

На фото нижче ви можете побачити радісних Рейнольдса та Леві в компанії акторів Джоді Комер, Джо Кірі і Тайки Вайтіті, які також знялися в «Персонажі».

Українська прем'єра фільму «Персонаж» повинна була відбутися в липні, але переїхала на невизначений час у зв'язку зі світовою пандемією, викликаною коронавірусом.

2152 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: