Прем'єра мультфільму «Тролі 2: Світове турне» переїхала на літо

10 квітня 2020,  16:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З нетерпінням чекаєте прем'єри музичного мультфільму від DreamWorks Animation «Тролі 2: Світове турне»? Тоді у нас є для вас хороша новина! Він отримав нову дату виходу на великі екрани 4 червня.

Українська прем'єра сиквела номінованого на «Оскар» мультфільму «Тролі» повинна була відбутися ще 19 березня, але була перенесена на невизначений час у зв'язку з коронавірусом. І тепер яскраві та співаючі тролі будуть запалювати на великому екрані на початку літа (дуже не ця сподіваємося).

В мультфільмі «Тролі 2: Світове турне» Мачок та Пагін дізнаються, що в їхньому трольському світі існують ще й інші племена, кожне з яких шанує свій стиль музики: фанк, кантрі, техно, класику, поп і рок. Як раптом зла королева рокерів Барб вирішує знищити всю музику, окрім року, і наші герої повинні її зупинити.

Голосами головних героїв в оригіналі виступають Анна Кендрік і Джастін Тімберлейк. Барб озвучує зірка серіалу «Божевільна колишня» Рейчел Блум.

Раніше 4 червня на великі екрани мав вийти супергеройський екшен від Warner Bros. та DC «Диво-жінка 1984» з Галь Гадот в головній ролі, але тепер його прем'єра відбудеться 13 серпня.

1740 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: