Серіал про молодого Обі-Вана з «Зоряних воєн» вийде у 2022 році

8 квітня 2020,  01:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що коронавірус зупинив всі знімальні процеси, стримінговий сервіс Disney+ планує випустити перший сезон серіалу про пригоди молодого Обі-Вана Кенобі вже в 2022 році.

Відповідно до прес-релізу, який був призначений для французької філії Disney+, в 2022 році стримінгова платформа збирається представити своїм підписникам багатосерійний спін-офф франшизи «Зоряні війни», де актор Юен МакГрегор знову візьме до рук світловий меч.

У тому ж році на екрани вийдуть супергеройські серіали «Міс Марвел», «Жінка-Халк» та «Місячний лицар», над якими Disney працює разом з Marvel Studios.

Деталі про серіал про майстра-джедая Обі-Вана, який був учителем Енакіна Скайвокера, а після і його сина Люка Скайвокера, поки тримаються в суворому секреті, і МакГрегор на сьогоднішній день є єдиним офіційно підтвердженим членом його каста.

Тим часом ми з нетерпінням очікуємо, коли завершиться пандемія і буде знятий карантин, щоб компанія Disney вчасно завершила 2 сезон свого хітового серіалу «Мандалорець», спін-оффу «Зоряних воєн» від Джона Фавро. Його прем'єра очікується у жовтні.

Також Disney+ збирається зняти серіал про пригоди Кассіана Андора з фільму «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» за участю Дієго Луни.

1883 

1 коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: