«Щасливого Різдва»: дивимося чарівний промо-ролик з Емілією Кларк

5 січня 2020,  12:46 | Новини фільмів

Зірка серіалу «Гра престолів» Емілія Кларк записала миле відео на честь виходу романтичної комедії «Щасливого Різдва» на великі екрани, яке ви можете побачити нижче.

Фільм «Щасливого Різдва» розповість про молоду жінку Кейт, яка працює в цілорічному різдвяному магазині, але абсолютно не має святкового настрою, поки не зустрічає хлопця Тома. Ось його розширений синопсис:

Молода жінка Кейт бушує по всьому Лондону, приймаючи погані рішення, що супроводжуються дзвоном дзвіночків на її туфлях, ще одним дратівливим наслідком її роботи ельфом в цілорічному різдвяному магазині. Том здається занадто хорошим, щоб бути справжнім, коли входить в її життя і починає бачити крізь численні бар'єри Кейт. Тим часом Лондон перетворюється на найчарівніше місце в цю чудову пора року, підказуючи цим двом, що іноді ти просто повинен дозволити снігу падати і прислухатися до свого серця.

Кларк втілює Кейт і в промо-ролику розповідає, що в цьому фільмі є все, що потрібно для вечора з подругами: «жарти, дружба і любов». Хоча ми вважаємо, що «Щасливого Різдва» не лише для дівчат, а й відмінно підійде для романтичного побачення, та й взагалі порадує всіх шанувальників цієї чудової актриси.

Компанію Кларк в цій чарівній історії складають актори Генрі Голдінг, Емма Томпсон та Мішель Йео. Режисером кінокартини виступає Пол Фіг.

Читайте нашу рецензію на фільм «Щасливого Різдва».

2415 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: