«Зоряні війни 9»: Кайло Рен зустрічає імператора Палпатіна в новому фрагменті

13 грудня 2019,  16:13 | Новини фільмів

Другий офіційний фрагмент наукової фантастики «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» присвячений Темній стороні Сили і показує зустріч Кайло Рена з легендарним лиходієм Палпатіном.

Фільм «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» завершить сагу Люка і Леї Скайвокерів, чиї профілі можна побачити на новому постері від IMAX нижче, і відповість на питання, які вже давно не дають спокою прихильникам цієї історії.

Проте на нас чекають і нові загадки, як повернення імператора Палпатіна, чий голос вже давно звучить в трейлерах дев'ятого епізоду. І поки єдине, що нам відомо, — це те, що його знову зіграє актор Ієн Макдермід.

Вчора компанія Disney поділилася новим фрагментом «Зоряних воєн», де головний антагоніст Кайло Рен у втіленні Адама Драйвера летить на своєму зорельоті на зловісну планету, де в ночі виблискують блискавки.

Він заходить в стародавній храм і чує голоси Палпатіна, Сноука і самого Дарта Вайдера, його дідуся, чиї лаври не дають хлопцю спокою. Вони кажуть йому:

Нарешті, мій дорогий хлопчик. Я був кожним голосом, який ти коли-небудь чув у своїй голові.

Кайло направляє вперед свій світловий меч, але у відповідь імператор заходиться зловісним сміхом, від якого кидає в холод.

Чи побачимо ми Палпатіна, Сноука і Вейдера в дев'ятому епізоді особисто, дізнаємося вже скоро. Українська прем'єра фільму «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» відбудеться наступного тижня, 19 грудня.

8155 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: