Перший погляд на супергероїню Анджеліни Джолі в екшені «Вічні» від Marvel Studios

25 вересня 2019,  23:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Папараці опублікували в Інтернеті знімок зі знімального майданчика нового супергеройського фільму від Marvel Studios «Вічні», який розкриває, що героїня Анджеліни Джолі буде білявкою.

Супергеройський екшен «Вічні» почне нову главу всесвіту Marvel і познайомить нас з новою групою однойменних супергероїв, які є безсмертними істотами, що допомагали створювати людську цивілізацію на Землі і стали для людей богами.

На фотографії, яка була зроблена в Англії, де зараз проходять зйомки «Вічних», Джолі стоїть на березі озера в довгій білій сукні і з довгим світлим волоссям. З такої відстані складно роздивитися, що вона тримає в руках, але шанувальники в Твіттері припускають, що це урна з прахом, який вона хоче розвіяти над озером.

Героїню Джолі звуть Тена (Thena), і вона є однією з Вічних. У коміксах вона володіє надлюдськими швидкістю, силою та регенерацією, вміє літати, телепортуватися, контролювати розум інших людей, створювати ілюзії і стріляти енергетичними імпульсами. З величезним нетерпінням чекаємо побачити хоча б частину з цих сил у виконанні Джолі.

Разом з нею в новому проекті Marvel Studios знімаються Сальма Гайєк, Річард Медден, Кіт Герінгтон, Джемма Чан, Кумейл Нанджіані і Браян Тайрі Генрі.

Минулого тижня Гайєк поділилася спільною фотографією з Герінгтоном, зазначивши, що вона дуже рада працювати разом з Джоном Сноу.

Прем'єра фільму «Вічні» в українських кінотеатрах відбудеться 5 листопада 2020 року.

4005 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: