Повернення Жінки-кішки: Енн Гетевей знялася в шикарній фотосесії для журналу Tatler

30 квітня 2019,  02:01 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

В рамках промо-кампанії своєї нової комедії «Шахрайки» Енн Гетевей прикрасила собою обкладинку та сторінки червневого випуску журналу Tatler.

На обкладинці червневого Tatler, яку ви можете розглянути нижче, Гетевей позує в сукні від Giorgio Armani і прикрасах від Buccellati.

В цьому образі і з яскравим макіяжем вона нагадує одну зі своїх минулих героїнь Селіну Кайл, також відому як Жінка-кішка, яку вона зіграла у фільмі Крістофера Нолана «Темний лицар: Відродження легенди».

В інтерв'ю для журналу 36-річна володарка премії «Оскар» розповіла про голлівудський ейджизме дискримінацію актрис та акторів за віком:

Мені завжди казали, що, як тільки мені виповниться 35, я перетворюся на гарбуз і більше ніколи не отримаю гарну роль. Мені стає сумно від того, що світ говорить мені, що моя шкіра якимось чином стала раптом менш цінною, ніж була, але я не слухаю їх і не погоджуюся з цим.

Також в інтерв'ю Гетевей пожартувала, що якби вона не стала актрисою, то могла б бути «вчителькою, солдатом, активісткою з бажанням смерті» або, швидше за все, «стала б алкоголічкою».

Автором зйомки для Tatler став фешн-фотограф з Нью-Йорка Джек Вотерлот.

Комедія «Шахрайки», де компанію Гетевей складає Ребел Вілсон, виходить в український прокат наступного тижня, 9 травня.

7891 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: