Зак Ефрон на нових постерах фільму «Красивий, поганий, злий»

19 квітня 2019,  20:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В біографічній драмі «Красивий, поганий, злий» Зак Ефрон постане в шокуючому амплуа в образі серійного вбивці Теда Банді.

«Красивий, поганий, злий» («Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile») розповість історію серійного вбивці та ґвалтівника Теда Банді, який в 1970-х роках був засуджений в США за вбивство 30 жінок та дівчат. Хроніка його життя буде показана з точки зору дівчини Елізабет Клепфер, з якою Банді зустрічався довгий час і яка роками відмовлялася вірити в правду про нього.

Роль Елізабет у фільмі виконує актриса Лілі Коллінз.

Компанію їм у кадрі складають Джон Малкович, Кая Скоделаріо, Джим Парсонс та Гейлі Джоел Осмент.

Режисером історії Теда Банді виступає номінант на премію «Оскар» Джо Берлінгер, який також зняв документальний міні-серіал «Бесіди з убивцею: Записи Теда Банді», чия прем'єра відбулася на початку року.

Нижче ви можете розглянути два нових постера цієї драми, на першому з яких Ефрон в образі Банді позує в стильному жовтому гольфі на тлі ряду для впізнання злочинців в поліцейській дільниці, а на другому до нього у в'язницю приходить з візитом його дівчина Елізабет.

«Красивий, поганий, злий» був представлений в рамках кінофестивалю «Санденс» у січні. Прем'єра фільму в Інтернеті відбудеться 3 травня.

Зараз Ефрона можна побачити в кінотеатрах України в комедії для дорослих «Пустопляс», головні ролі в якій виконують Меттью МакКонахі та Айла Фішер. Квитки ви знайдете в нашій афіші.

2869 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: