Перший погляд на Хелен Міррен в серіалі «Катерина Велика»

7 січня 2019,  17:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка премії «Оскар» Хелен Міррен постає в образі російської цариці на першому офіційному кадрі багатосерійної історичної драми «Катерина Велика».

У 2006 році Міррен втілила королеву Великої Британії Єлизавету II у фільмі Стівена Фрірза «Королева» і після отримала за цю роль три головні акторські нагороди: «Оскар», «Золотий глобус» та премію BAFTA. За рік до цього, у 2005, актриса зіграла Єлизавету I в однойменному міні-серіалі і виграла за це «Золотий глобус» та «Еммі».

А тепер Міррен націлилася на нові нагороди у серіалі від BBC Films «Катерина Велика» вона перевтілиться в російську імператрицю Катерину II.

Катерина II була родом з Німеччини і переїхала в Росію, коли вийшла заміж за царя Петра III. До влади вона прийшла в результаті палацового перевороту, який скинув її чоловіка, і правила Росією з 1762 по 1796 рік. Серіал розповість її історію та історію заснування знаменитого музею Ермітаж, який розташувався в її Зимовому палаці.

Компанію Міррен у цій історичній драмі складуть актори Джейсон Кларк, Антонія Кларк, Філ Данстер, Джо Квінн та Джеймс Норткот.

Прем'єра серіалу «Катерина Велика» відбудеться пізніше у 2019 році.

2015 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: