«Блондинка в законі 3» прибуде на екрани в 2020 році

30 листопада 2018,  00:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Різ Візерспун знову одягнеться в рожеве в комедії «Блондинка в законі 3», яка вже отримала офіційну дату прем'єри.

Студія Metro-Goldwyn-Mayer збирається піднести глядачам фільм «Блондинка в законі 3» в якості подарунка на День святого Валентина, оскільки його світова прем'єра відбудеться 14 лютого 2020 року.

«Блондинка в законі 3» покаже повернення впевненої оптимістки і королеви краси Ель Вудс, яка одного разу вирішила довести всім, що вона може стати професійним юристом, і впевнено попрямувала до своєї мети.

Перший фільм показав навчання Ель в Гарварді, а «Блондинка в законі 2» відправила її на стажування в провідну адвокатську фірму.

Деталі сюжету третього фільму тримаються в секреті, але в будь-якому випадку очікуємо, що Ель знову буде боротися за праве діло і тріумфально виступить в залі суду.

Про своє повернення в третій частині франшизи «Блондинка в законі» Візерспун оголосила в червні у своєму Instagram за допомогою невеликого відео в дусі своєї героїні.

У актриси все ще зберігаються усі культові вбрання Ель, які вона продемонструвала в соцмережах у 2016 році на честь 15-ї річниці з дня релізу «Блондинки в законі».

На сьогоднішній день Візерспун є єдиним офіційно оголошеним членом каста «Блондинки в законі 3», але ми сподіваємося, що вони обов'язково покличуть до неї в компанію Дженніфер Кулідж, яка в обох фільмах грала кращу подругу Ель Полетт.

А кого ще ви хочете побачити в комедії «Блондинка в законі 3»? Пишіть свої пропозиції в коментарях.

2483 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: