Концепт-арт Тора з Громобоєм для фільму «Месники: Війна нескінченності»

27 листопада 2018,  19:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ранній дизайн бога Тора для супергеройського блокбастера «Месники: Війна нескінченності» показує його все ще з довгим волоссям.

Робота над «Війною нескінченності» почалася задовго до виходу фільму «Тор: Рагнарок», де супергерой з Асгарда у втіленні Кріса Гемсворта попрощався зі своїм довгим волоссям, показує новий концепт-арт, яким поділився голова відділу візуальної розробки Marvel Studios Раян Майнердінг.

В описі до арту, на якому Тор постає в повний зріст в новому костюмі і з новим молотом Громобоєм в руках, Майнердінг зазначив:

Тор в стилі Ultimate! Це був ранній дизайн, який я запропонував, перш ніж ми дізналися, що Тор матиме коротке волосся на початку #ВійниНескінченності. Це завжди круто інтерпретувати щось із коміксів так прямо! Відмінний дизайн коміксів авторства талановитого Браяна Гітча.

Всесвіт Ultimate Marvel є окремим світом, населеним альтернативними версіями відомих персонажів Marvel, який був запущений у 2000 році, і де замість Месників є супергеройська команда Абсолютні (Ultimates).

І цей дизайн зовнішнього вигляду Тора дуже точно копіює зовнішність Абсолютного Тора із всесвіту Ultimate Marvel.

Дивіться також альтернативний концепт-арт костюма Людини-павука для фільму «Месники: Війна нескінченності».

Тор повернеться в очікуваному блокбастері «Месники 4», чия прем'єра відбудеться весною, 2 травня 2019 року.

4665 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: