Альтернативний костюм Людини-павука для «Війни нескінченності»

18 листопада 2018,  01:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В супергеройському фільмі «Месники: Війна нескінченності» Пітер Паркер міг отримати червоно-золотий костюм Залізного павука як у коміксах, розкриває новий концепт-арт.

У «Війні нескінченності» Тоні Старк (Роберт Дауні мол.) презентував своєму протеже Пітеру Паркеру (Том Голланд) новий високотехнологічний костюм, в якому Людина-павук може вижити у відкритому космосі, що виявилося дуже до речі, коли на Землю прибув Танос (Джош Бролін).

Цей новий суперкостюм був зроблений із залізної броні та нанотехнологій, і розфарбований у червоний та чорний кольори з додаванням золотих деталей, але спочатку в коміксах Marvel він був червоно-золотого кольору, як костюм Залізної людини.

Голова відділу візуальної розробки Marvel Studios Райан Майнердінг розповів у книзі «Marvel's Avengers: Infinity War — The Art of the Movie» («Месники: Війна нескінченності — Мистецтво фільму»), що режисери Ентоні і Джо Руссо планували одягнути Людину-павука в червоно-чорний костюм ще під час його першої появи на екрані у фільмі «Перший месник: Протистояння»:

Використовуючи костюм Залізного павука як відсилання до коміксів, я просто намагався впровадити в нього теми, на які, як я знав, позитивно відреагують брати Руссо. Я знав, що вони завжди хотіли червоно-чорний костюм для Людини-павука в «Першому меснику: Протистояння», тому я намагався знайти спосіб, щоб перетворити костюм Залізного павука на нього. У коміксах у Залізного павука золоті, вирячені очі, а я хотів залишити очі [художника] Джона Роміти, які ми обрали для дизайну минулого костюма. Тому взявши цю червоно-чорну тему, додавши трохи золота, а потім намагаючись зберегти той самий дизайн голови — особливо очей, — так ми отримали те, що отримали.

Минулого тижня був представлений концепт-арт блокбастера «Месники: Війна нескінченності», який показав альтернативний костюм Стіва Роджерса (Кріс Еванс) для битви у Ваканді.

Людина-павук повернеться в блокбастері «Месники 4», чия прем'єра відбудеться 2 травня 2019 року, а після буде літати на павутині у своєму другому сольнику «Людина-павук: Далеко від дому», чий реліз запланований на 4 липня 2019 року.

6540 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: