Перший погляд на новий фільм Ксав'є Долана «Маттіас і Максім»

6 листопада 2018,  15:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо закулісний погляд на нову драматичну картину відомого канадського режисера Ксав'є Долана, яка називається «Маттіас і Максім».

На екрани ще не встиг вийти фільм «Смерть і життя Джона Ф. Донована», як Долан вже завершив зйомки своєї наступної історії «Маттіас і Максім».

Долан виступає сценаристом, режисером, продюсером і монтажером фільму, а також виконає роль Макса.

Сюжет драми «Маттіас і Максім» поки не розголошується, але судячи з фотографій зі знімального майданчика, якими режисер поділився в Instagram, вона розповість про групу молодих друзів, а в центрі історії будуть непрості відносини двох із них Маттіаса і Максіма.

У цьому фільмі Долан возз'єднається зі своєю улюбленою актрисою Енн Дорваль, яка зіграла в його драмах «Я вбив свою маму», «Уявне кохання», «І все ж Лоранс» та «Мамочка».

Компанію їм в кадрі складуть зірка науково-фантастичного екшену «Темні уми» Гарріс Дікінсон, Катрін Брунет, П'єр-Люк Фанк і Антуан Пілон.

Зараз Долана можна побачити на великому екрані в трилері Дрю Годдарда «Погані часи у „Ель Роялі“», де зіграли Кріс Гемсворт і Дакота Джонсон. В майбутньому він з'явиться в байопіку «Зниклий хлопчик» та горорі «Воно 2».

Прем'єра картини «Маттіас і Максім» очікується у 2019 році.

3009 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: